Wij zijn dé specialist in op maat gemaakte inloopdouches

Snelle, betrouwbare en naadloze service

Veilige inloopdouche met handgrepen aan de wand.

Bij badmeesterlijk draait alles om het creëren van de perfecte douche-ervaring voor onze klanten

Of het nu gaat om een elegante inloopdouche voor ouderen of een moderne vernieuwing voor starters, wij zetten ons in om aan al jouw wensen te voldoen. Onze expertise ligt in het bieden van snelle, betrouwbare en naadloze service, zonder onaangename verrassingen. Met één contactpersoon die je gedurende het hele proces begeleidt, garanderen wij een persoonlijke benadering die voor vertrouwen en tevredenheid zorgt.

Onze passie is om jouw douche zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te maken, met aandacht voor de kleinste details. Kies voor badmeesterlijk en ervaar de perfectie die wij in elke meesterlijk op maat gemaakte inloopdouche leggen.

Ons service stappenplan

Jouw wensen, onze missie

Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften om jouw droomdouche te verwerkelijken.

Afspraak en advies

We plannen een persoonlijke afspraak om samen de mooiste en meest functionele oplossing voor jouw badkamer te vinden.

Op maat ontwerpen

Onze specialisten meten alles nauwkeurig op en maken een uniek ontwerp dat perfect bij jouw ruimte en stijl past.

Transparante offerte

Je ontvangt een duidelijke en eerlijke offerte, zodat je precies weet wat je kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf.

Snelle realisatie

Met ons deskundige team installeren wij jouw inloopdouche binnen één dag, zodat je snel van je nieuwe comfort kunt genieten.

Tevredenheidsgarantie

Wij staan achter ons werk en zorgen ervoor dat alles naar tevredenheid is, met ondersteuning en service waar je op kunt vertrouwen.

Harry Schaake

★★★★★

Inloopdouche

In juni 2023 is er een inloopdouche in onze badkamer gemaakt. Dit is zeer professioneel uitgevoerd. Adviezen waren goed en duidelijk. Ook de rommel werd keurig opgeruimd. Zelfs de stofzuiger werd gevraagd. Wij zijn dan ook zeer tevreden en hebben dit bedrijf aanbevolen bij medebewoners.

Brandsen

★★★★★

Prachtige badkamer!

Prettige mensen die goed naar onze wensen hebben geluisterd en voor ons een prachtige jaren 30 badkamer hebben gemaakt.

René

★★★★★

Snel en keurig een nieuw douche

We hebben een TOP ervaring met dit bedrijf. Netjes en snel de offerte. Snelle levering en natuurlijk alles in 1 dag geplaatst. Fijne jongens en keurig netjes gewerkt.